Gå direkt till innehåll
Xbox minikyl kommer till Sverige

Pressmeddelande -

Xbox minikyl kommer till Sverige

När Xbox Serie X design började jämföras med ett kylskåp valde Microsoft att hänga med på skämtet. Nu finns äntligen Xbox minikyl tillgänglig på den svenska marknaden!

Kort efter att Xbox Series X lanserades 2019 började olika memes jämföra den rektangulära designen med designen av ett kylskåp. Microsoft valde snabbt att hänga med på skämtet och lanserade en limited edition kyl under hösten 2021. Denna kyl blev väldigt populär och blev snabbt helt slutsåld.

Nu, den 1: a april, är äntligen Xbox minikyl tillgänglig för kunder i Sverige. Och nej, detta är inget aprilskämt!

- Även om Xbox minikyl bara lanserades i några få länder i höstas har intresset för den här i Sverige varit stort. Därför är vi väldigt glada över att kunna erbjuda denna produkt till våra kunder från och med 1: a april, säger Alexander Åberg, gamingansvarig på Elgiganten.

Xbox minikyl får plats med 12 drickor och det finns speciella hyllor i kylskåpsdörren för snacks. Minikylen laddas med en USB så att man kan ta med sig den vart man än vill. I Sverige säljs produkten bara på Elgiganten och den kommer kosta 1299 kr.

Ämnen

Kategorier


Elgiganten är Sveriges ledande återförsäljare av hemelektronik, vitvaror samt kök och är ett av de bolag som omsätter mest inom detaljhandeln. 2018 utsågs Elgiganten till ”Årets Butikskedja” vid handelsgalan Retail Award som arrangeras av Svensk Handel. Två år senare, 2020, utsågs de till "Årets Arbetsgivare" på samma gala.

Elgiganten etablerades i Sverige 1994 och har i dag närmare 3,200 anställda samt 176 butiker och varuhus. Här ingår även Elgiganten Phonehouse-butikerna som finns i stadskärnor och gallerior över hela landet.

Elkjøp-koncernen, där Elgiganten ingår, är ett av Nordens största detaljhandelsföretag, med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Island, Grönland och Färöarna. Räkenskapsåret 2019/2020 uppgick koncernens omsättning till 41,8 miljarder NOK. I Norden finns det totalt 415 varuhus och ca 11,000 medarbetare. Samtliga varuhus i Norden får sina produkter från det 107.000 kvm stora Nordiska Distributionscentret i Jönköping.

Elkjøp-koncernen ägs av brittiska Currys Plc - en av Europas största återförsäljare av hemelektronik.

För mer information:

Elgiganten.se, Elkjop.no eller Currys.co.uk

Kontakter

Linnea Cederquist

Linnea Cederquist

Presskontakt Presskontakt 0701803269
Kundtjänst

Kundtjänst

Presskontakt Kundtjänst 0771115115

Om Elgiganten Sverige

Elgiganten är Sveriges ledande återförsäljare av hemelektronik, vitvaror och kök. Bolaget är en av de aktörerna som omsätter mest inom detaljhandeln. Elgiganten etablerades i Sverige 1994 och har i dag närmare 3.700 anställda och 176 butiker och varuhus över hela landet. Här ingår även Elgiganten Phonehouse-butikerna som finns i såväl stadskärnor och gallerior.

Elgiganten Sverige
Franzéngatan 6
112 51 Stockholm
Sverige