Gå direkt till innehåll
Mark Supharoek Madse, Säljledare på Elgiganten Svågertorp.
Mark Supharoek Madse, Säljledare på Elgiganten Svågertorp.

Pressmeddelande -

Elgiganten vinner Årets Butikssäljare!

Den 6 oktober presenterades vinnarna i Retail Awards, en gala som arrangeras av Svensk Handel för femtonde året i rad. Vinnaren av kategorin ”Årets Butikssäljare” 2022 har korats och utsetts till Mark Supharoek Madsen, säljledare på Elgiganten Svågertorp.

Syftet med Retail Awards är att lyfta fram, belöna och hylla framgångsrika företag, personer och satsningar i handeln. Där priset för årets butikssäljare ska ha visat på ett framgångsrikt säljresultat och ett kundbemötande som bidragit till företagets positiva utveckling. Priset har skapats för att främja enskilda insatser som ger resultat för företaget och för att lyfta fram goda föredömen inom branschen.

– När vi fick veta att en av våra medarbetare var finalist i den ärofyllda kategorin Årets Butikssäljare, var vi redan då otroligt stolta och hedrade. För oss är Mark en vinnare oavsett vinst eller inte. Mark symboliserar det vi vill uppnå i alla kundmöten, nämligen ett bemötande som berör. Elgigantens framgång är genom varje individ i bolaget och det är detaljerna som skapar helheten. Därför känns det extra fint att en av våra medarbetare vann priset för Årets Butikssäljare, säger Niclas Eriksson, VD på Elgiganten.

Juryns motivering
En pålitlig rådgivare som byggt upp en stark stamkundkrets bland både privat och företagskunder. Mark är en lösningsorienterad säljare som varje vecka får fina omdömen från kunder. Han försäkrar sig om att kunden kommer hem med en komplett lösning vilket visar sig i imponerande försäljningssiffror och väldigt få returer. Genom att bjuda på sig själv får han kunder och kollegor att trivas.

Retail Awards arrangeras av Svensk Handel och är i år uppdelad i nio kategorier, där nio aktörer inom handeln prisas för sina insatser under året. Vinnarna har utsetts av olika jury-grupper.
Här kan du läsa om årets vinnare: https://www.svenskhandel.se/ny...

Ämnen

Kategorier


Elgiganten är Sveriges ledande återförsäljare av hemelektronik, vitvaror samt kök och är ett av de bolag som omsätter mest inom detaljhandeln. 2018 utsågs Elgiganten till ”Årets Butikskedja” vid handelsgalan Retail Award som arrangeras av Svensk Handel. Två år senare, 2020, utsågs de till "Årets Arbetsgivare" på samma gala.

Elgiganten etablerades i Sverige 1994 och har i dag närmare 3,200 anställda samt 176 butiker och varuhus. Här ingår även Elgiganten Phonehouse-butikerna som finns i stadskärnor och gallerior över hela landet.

Elkjøp-koncernen, där Elgiganten ingår, är ett av Nordens största detaljhandelsföretag, med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Island, Grönland och Färöarna. Räkenskapsåret 2019/2020 uppgick koncernens omsättning till 41,8 miljarder NOK. I Norden finns det totalt 415 varuhus och ca 11,000 medarbetare. Samtliga varuhus i Norden får sina produkter från det 107.000 kvm stora Nordiska Distributionscentret i Jönköping.

Elkjøp-koncernen ägs av brittiska Currys Plc - en av Europas största återförsäljare av hemelektronik.

För mer information:

Elgiganten.se, Elkjop.no eller Currys.co.uk

Kontakter

Linnea Cederquist

Linnea Cederquist

Presskontakt Presskontakt 0701803269
Kundtjänst

Kundtjänst

Presskontakt Kundtjänst 0771115115

Relaterat innehåll

Om Elgiganten Sverige

Elgiganten är Sveriges ledande återförsäljare av hemelektronik, vitvaror och kök. Bolaget är en av de aktörerna som omsätter mest inom detaljhandeln. Elgiganten etablerades i Sverige 1994 och har i dag närmare 3.700 anställda och 176 butiker och varuhus över hela landet. Här ingår även Elgiganten Phonehouse-butikerna som finns i såväl stadskärnor och gallerior.

Elgiganten Sverige
Franzéngatan 6
112 51 Stockholm
Sverige