Gå direkt till innehåll
Elgiganten Svågertorp - Årets Bästa Butik!

Pressmeddelande -

Elgiganten Svågertorp - Årets Bästa Butik!

Elgiganten har butiker i alla de nordiska länderna. Igår kväll korades den bästa butiken i vardera land, av dessa blev även en utnämnd till Nordens Bästa Butik. Vinnaren av den ärofyllda utmärkelsen blev Sveriges Elgiganten Svågertorp!

Elgigantens interna kurrens fokuserar på framgång, professionalitet och utveckling inom en mängd områden – butikerna får poäng baserat på bland annat bra kundservice och försäljningsutveckling i olika produktgrupper. Elgiganten Svågertorp har lyckats i alla kategorier och utvecklats på ett fantastiskt sätt under året som passerat. Varuhuschefen Sam Grebius Karbassi blev även utnämnd som Årets Ledare på Elgiganten Awards tidigare i år. Med hans ledning och ett målinriktat arbete har butikens anställda tillsammans lyckats bidra till det fina resultatet.

– Vi har mycket kunniga, engagerade och ambitiösa medarbetare på Elgiganten Svågertorp. Vi vill erbjuda våra kunder den bästa kundservicen i världen och hela vår personal har gjort ett fantastiskt jobb för att möta våra kunders behov. Det är med stolthet vi tar emot en sådan ärofull utmärkelse säger Sam Grebius Karbassi, varuhuschef på Elgiganten Svågertorp.

Som pris för årets bästa butik kommer butikspersonalen ha en heldag tillsammans fylld med aktiviteter, som planeras av Svågertorp-giganterna själva.

– Grattis Elgiganten Svågertorp och tack för era fina prestationer, säger Elgigantens VD Niclas Eriksson.

Finalister i kategorin Sveriges Bästa Butik var även Elgiganten Lund och Elgiganten Skellefteå.

Ämnen


Elgiganten är en av Sveriges ledande varuhuskedjor inom hemelektronik, vitvaror och kök och är ett av de bolag som omsätter mest inom detaljhandeln. 2018 utsågs Elgiganten till ”Årets Butikskedja” vid handelsgalan Retail Award som arrangeras av Svensk Handel.

Elgiganten etablerades i Sverige 1994 och har i dag närmare 3.200 anställda och 165 butiker och varuhus. Här ingår även våra Elgiganten Phone House-butikerna som du hittar i stadskärnor och gallerior över hela landet. 

Elkjøp-koncernen, där Elgiganten ingår, är ett av Nordens största detaljhandelsföretag, med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Island, Grönland och Färöarna. Räkenskapsåret 2017/2018 uppgick koncernens omsättning till 37,3 miljarder NOK. I Norden finns totalt 415 varuhus och ca 11.000 medarbetare. Samtliga varuhus i Norden får sina produkter från det 107.000 kvm stora Nordiska Distributionscentret i Jönköping.

Elkjøp-koncernen ägs av brittiska Dixons Carphone Plc - en av Europas största återförsäljare av hemelektronik.

För mer information:
Elgiganten.se, Elkjop.no eller Dixonscarphonegroup.com

Kontakter

Linnea Cederquist

Linnea Cederquist

Presskontakt Presskontakt 0701803269
Kundtjänst

Kundtjänst

Presskontakt Kundtjänst 0771115115

Om Elgiganten Sverige

Elgiganten är Sveriges ledande återförsäljare av hemelektronik, vitvaror och kök. Bolaget är en av de aktörerna som omsätter mest inom detaljhandeln. Elgiganten etablerades i Sverige 1994 och har i dag närmare 3.700 anställda och 176 butiker och varuhus över hela landet. Här ingår även Elgiganten Phonehouse-butikerna som finns i såväl stadskärnor och gallerior.

Elgiganten Sverige
Franzéngatan 6
112 51 Stockholm
Sverige