Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Elgiganten öppnar i Nässjö!

Elgiganten fortsätter att expandera och lansera sitt nya koncept. Med dagens öppning har Elgiganten hela 171 butiker och gör elektronik mer tillgängligt för nya kunder! 

Efter månader av förberedelser är nu allt i sin ordning – idag klockan 10:00 öppnar Elgiganten Phonehouse för första gången upp dörrarna till sin nya butik i Nässjö. 

Butiken ligger centralt belägen i Nässjö, närmare bestämt på huvudgatan intill torget. 

– Det är med glädje vi nu meddelar att vi blir ännu mer lättillgängliga för våra kunder och vi är mycket stolta att kunna erbjuda alla Nässjöbor våra produkter och tjänster, säger Niclas Eriksson, VD på Elgiganten. 

Med ett utbud som fokuserar på den mobila livsstilen med mobiltelefoner/smartphones, hörlurar, högtalare, surfplattor och mobiltillbehör, hoppas Elgiganten kunna möta den ökade efterfrågan. Som återförsäljare av alla de stora operatörerna kan både privat- och företagskunder få operatörsoberoende rådgivning och hjälp till den bästa abonnemangslösningen. 

–Telefonen fyller en allt viktigare roll i våra liv och här är det vår uppgift att möta kundernas behov av både hårdvara, tjänster, rådgivning och abonnemang, säger Niclas Eriksson.

Ämnen

Kategorier


Elgiganten är en av Sveriges ledande varuhuskedjor inom hemelektronik, vitvaror och kök och är ett av de bolag som omsätter mest inom detaljhandeln. 2018 utsågs Elgiganten till ”Årets Butikskedja” vid handelsgalan Retail Award som arrangeras av Svensk Handel.

Elgiganten etablerades i Sverige 1994 och har i dag närmare 3.200 anställda och 165 butiker och varuhus. Här ingår även våra Elgiganten Phone House-butikerna som du hittar i stadskärnor och gallerior över hela landet. 

Elkjøp-koncernen, där Elgiganten ingår, är ett av Nordens största detaljhandelsföretag, med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Island, Grönland och Färöarna. Räkenskapsåret 2017/2018 uppgick koncernens omsättning till 37,3 miljarder NOK. I Norden finns totalt 415 varuhus och ca 11.000 medarbetare. Samtliga varuhus i Norden får sina produkter från det 107.000 kvm stora Nordiska Distributionscentret i Jönköping.

Elkjøp-koncernen ägs av brittiska Dixons Carphone Plc - en av Europas största återförsäljare av hemelektronik.

För mer information:
Elgiganten.se, Elkjop.no eller Dixonscarphonegroup.com

Kontakter

Linnea Cederquist

Linnea Cederquist

Presskontakt Presskontakt 0701803269
Kundtjänst

Kundtjänst

Presskontakt Kundtjänst 0771115115

Relaterat innehåll

Om Elgiganten Sverige

Elgiganten är Sveriges ledande återförsäljare av hemelektronik, vitvaror och kök. Bolaget är en av de aktörerna som omsätter mest inom detaljhandeln. Elgiganten etablerades i Sverige 1994 och har i dag närmare 3.700 anställda och 176 butiker och varuhus över hela landet. Här ingår även Elgiganten Phonehouse-butikerna som finns i såväl stadskärnor och gallerior.

Elgiganten Sverige
Franzéngatan 6
112 51 Stockholm
Sverige