Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Elgiganten öppnar i Nacka Forum

Under hösten lanserade Elgiganten ett nytt moderniserat butikskoncept för sitt mindre butiksformat vilket snabbt rullades ut i 65 butiker runt om i Sverige. Nu fortsätter expansionen med ännu en ny butik i Nacka forum, Stockholm.

Det nya Elgiganten Phonehouse konceptet har ett utökat sortiment av Mobiltelefoner, Tillbehör, Hörlurar, Högtalare och Smarta klockor samt Smarta högtalare.

– Mobiltelefonen är en central produkt i våra liv och allt flera produkter används tillsammans med den. Vårt nya koncept har fått mycket bra gensvar från våra kunder och försäljningen ökar kraftigt när vi lanserat ett utökat produktsortiment men också tillfört säger Niclas Eriksson, VD på Elgiganten.

 - Vi har idag 87 Elgiganten Phonehouse butiker i gallerior och citykärnor men ser fortsatt en stor potential att öka antalet butiker. För två veckor sedan öppnade vi två butiker i Åkersberga och Trelleborg där vi snabbt fick enormt gensvar från våra kunder. Idag är öppnar vi i Nacka Forum!, säger Eriksson

Nacka Forum är en modern galleria där Elgiganten ser stor potential. Det kommer göra Elgiganten mera lätt tillgängliga för kunderna på den sidan av Stockholm.

Butiken i Nacka forum kommer att ha det allra senaste sortimentet av mobiltelefoner och kringutrustning samt ett utbud av Elgigantens tjänster.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Elgiganten är en av Sveriges ledande varuhuskedjor inom hemelektronik, vitvaror och kök och är ett av de bolag som omsätter mest inom detaljhandeln. 2018 utsågs Elgiganten till ”Årets Butikskedja” vid handelsgalan Retail Award som arrangeras av Svensk Handel.

Elgiganten etablerades i Sverige 1994 och har i dag närmare 3.200 anställda och 165 butiker och varuhus. Här ingår även våra Elgiganten Phone House-butikerna som du hittar i stadskärnor och gallerior över hela landet. 

Elkjøp-koncernen, där Elgiganten ingår, är ett av Nordens största detaljhandelsföretag, med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Island, Grönland och Färöarna. Räkenskapsåret 2017/2018 uppgick koncernens omsättning till 37,3 miljarder NOK. I Norden finns totalt 415 varuhus och ca 11.000 medarbetare. Samtliga varuhus i Norden får sina produkter från det 107.000 kvm stora Nordiska Distributionscentret i Jönköping.

Elkjøp-koncernen ägs av brittiska Dixons Carphone Plc - en av Europas största återförsäljare av hemelektronik.

För mer information:
Elgiganten.se, Elkjop.no eller Dixonscarphonegroup.com

Kontakter

Linnea Cederquist

Linnea Cederquist

Presskontakt Presskontakt 0701803269
Kundtjänst

Kundtjänst

Presskontakt Kundtjänst 0771115115

Relaterat innehåll

Om Elgiganten Sverige

Elgiganten är Sveriges ledande återförsäljare av hemelektronik, vitvaror och kök. Bolaget är en av de aktörerna som omsätter mest inom detaljhandeln. Elgiganten etablerades i Sverige 1994 och har i dag närmare 3.700 anställda och 176 butiker och varuhus över hela landet. Här ingår även Elgiganten Phonehouse-butikerna som finns i såväl stadskärnor och gallerior.

Elgiganten Sverige
Franzéngatan 6
112 51 Stockholm
Sverige